вівторок, 1 вересня 2015 р.

А вересень кличе до школи...

  Промайнуло тепле та радісне літечко...І знову  ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Вулиці розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість –усе переплелося разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
  Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття незвіданої, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.
   Бажаю усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. А педагогам - невичерпної енергії, сили духу та творчого натхнення.
Зі святом, дорога шкільна родино!




2 коментарі:

  1. Учитель робить світ гуманнішим, виховує в учнів доброту, любов до рідної землі, родини, свого народу, бажання працювати для розквіту власної держави. Мудрість і великодушність педагога залишається з вихованцями на все життя. Те, що робить учитель, - неоціненне, але, на жаль, належно не оцінене «державними мужами», які економлять на освіті, проводячи псевдореформи-експерименти.
    Дякую, Іванко, за статтю… Вітаю Тебе і Твоїх колег-педагогів із Днем знань. Бажаю усім щастя, любові, міцного здоров’я, взаєморозуміння, віри в себе, творчого натхнення і задоволення від результатів своєї праці!
    І нехай буде мир над нашим небом!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Першовересневий день завжди був святковим. Це ж нові знайомства, радість зустрічі після тривалої розлуки, піднесений настрій...Усе, здавалося б, легко та просто.Так було повсякчас, та не цьогоріч. Бо є біль у серці кожного українця.Боляче нашій Україні.А так хочеться вже миру та спокою...Так хочеться....
      Щиро дякую, п. Ігорю, за коментар. Зичу і Вам сяйва голубого в небі, затишку в оселі, спокою в душі. Теплих, сонячних днів!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...