вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Сила нескорених

  14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці,  ми вперше святкуватимемо День захисника України під гаслом "Сила нескорених".
 "Українські воїни, які відстоюють незалежність і суверенітет країни у війні з російським агресором, продемонстрували саме силу нескорених", -  заявив президент під час виступу на Всеукраїнському форумі учасників АТО.
 Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.
   Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу, аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.
  Сердечно бажаю Вам, дорогі наші захисники, родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру! Хай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...