неділю, 18 січня 2015 р.

Хай серце наповниться радістю


  Для нас воно символізує очищення  від злих думок, нещирих намірів та недобрих вчинків. Це свято нових починань та приємних сподівань! Хай серце кожного українця наповниться радістю і зміцниться віра в ДОБРО.



4 коментарі:

  1. Молодець, Іванко!!! Ти - щира, Ти - світла, Ти - правдива, Ти - неповторна!!! Це - головне! Розправляй крила - і в політ!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Переконуюся щоразу, що СЛОВО таки володіє магією... Дякую Вам за це! А щоб "несказане не лишилось несказанним", то поділюся з Вами такими віршованими рядками із рубрики "Думки на пораду"( до речі, дуже люблю цю поезію):
    Лелека
    ...Та раптом в одного знесиліли крила,
    І далі летіти було вже несила.
    Він мовчки додолу спускатися став,
    На землю холодну лелека упав.
    Із чистих очей, мов прозорі перлини,
    Скотились додолу гіркі дві сльозини...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Умієш, Іванко, вмієш...В очах запроменіли дві сльози і мало не скотилися додолу......

      Видалити
  3. Доброго дня, Іванно! Кажуть, що доля ніколи не посилає випадкових людей, а дарує зустрічі з тими, хто нам потрібен. Я вдячна долі за знайомство з вами, бо переконалась, що ви світла, творча, талановита. І, на моє глибоке переконання, як ніхто інший, заслуговували, щоб у конкурсі потрапити в трійку лідерів. Ви з тих людей, що вміють справити неабияке враження на оточуючих своєю професійною харизматичністю. Тому бажаю, щоб ваші таланти були оцінені належним чином, також творчих злетів на освітянській ниві. "Талановита, творча, мудра",-це про вас, Іванно.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...