середу, 20 травня 2015 р.

Вишиванко моя, вишиванко...

     Вишиванка — поема життя,
     Закодована вічність в узорах.
     Їй ніколи нема забуття:
     Геній Роду не стерти на порох!
        
             Дорогі друзі!
   21 травня одягніть вишиванку, зазначте свою приналежність до ВЕЛИКОЇ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ! Держава починається з кожного із нас!
  День вишиванки – свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також об’єднати українців. Основна мета заходу – це збереження українських цінностей та їх популяризація серед населення держави. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичиних поглядів.


2 коментарі:

  1. Дуже добре, що останнім часом вишиванка стає в моді, що ми, українці, відроджуємо свої традиції, які об'єднують нас. Ми маємо чим гордитися. Крім вишиванки, у нас є багато чого, чим можемо пишатися... І ми повинні не тільки берегти духовні скарби народу, а й примножувати їх.
    Дякую, Іванко, за те, що нагадала у своїй "Палітрі"про День вишиванки. Якби не Ти, я б на роботу прийшов "невишиваним".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, ми маємо неоціненні скарби(національний одяг,мова, віра, звичаї....). Це не тільки культурно-історична спадщина наших предків, а й наш надійний захист від національного занепаду, наш генетичний код. Тому свято бережімо УКРАЇНСЬКІ СКАРБИ!
      Спасибі Вам, п. Ігорю, за діалог.

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...