суботу, 31 грудня 2016 р.

З Новим роком!

  Добігає до завершення 2016 рік... За цей час багато прожитого й пережитого, пронесеного й перенесеного, побаченого й почутого. Чимало було перемог і поразок. А ще - приємних несподіванок та світлих моментів!
   А на порозі вже 2017-ий...
Шановна українська родино! Хай прийдешній рік принесе у Ваші домівки мир та спокій. Щоб поруч із Вами завжди були рідні, друзі, колеги, відкриті та щирі, а отже,  шляхетні. Щоб повсякчас Ви відчували за плечима крила, які будуть тримати й піднімати Вас на небачену висоту. Бо людина "нібито не літає, а крила МАЄ, а крила МАЄ..." Нестримної енергії, міцності та твердості духу на шляху до здійснення всіх задумів і мрій! З НОВИМ РОКОМ!

2 коментарі:

  1. І я вітаю Тебе, Іванко, з Новим роком! Нехай збудуться Твої найзаповітніші бажання і крилаті мрії, нехай у житті буде більше яскравих і барвистих моментів, взаємної любові Тобі, радості й добра. Бажаю також міцного здоров'я, щастя, душевної стійкості, впевненості у своїх силах та оптимізму. Нехай завжди з Тобою будуть рідні та друзі, а у Твоїй домівці панують добробут, любов, злагода і процвітання.

    ВідповістиВидалити
  2. Плекаю надію, що 2017-ий для всіх буде яскравим, успішним та вдалим на здійснення всіх задумів і мрій, на звершення добрих справ. Хочеться, щоб побільше було КРАСИВОГО та ЩИРОГО, щоб бажання було ТВОРИТИ та ПІЗНАВАТИ, щоб, як у Л. Костенко, все "небачене стало побаченим"...Зрештою, хай новорічна казка кожної людини стане реальністю!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...